Kamma haret till axlarna

Min syster älskar att leka med hår väldigt mycket, du kan slå henne för dagar och kamma den. Hon är också inblandad i detta, som vill göra allt ser perfekt ut, kan hon ordna en flätad ett dussin gånger, för alla sätter hårbågar på dem eller fäster dem med klipp. Han älskar skolprestationer och förbereder sig för dem. Hennes senaste roll som Princess Joker är också glad och jag vill ha en perfekt frisyr och klänning. I början hade min mamma flätat sina dussintals flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den här perfekta tjejen nej nej, inte en gång till. Jag kommer att göra långt i mitt lockiga hår .... så började det. Fyrtiofem minuter överklockning också deras skapande. Hon såg vacker ut som en viktig prinsessa. Men som det förblir med bortskämda tjejer ändrade hon sig ganska snabbt. Inte lita på det faktum att cirka två timmar redan har förflutit sedan början av lärandet om prestanda. Plötsligt ... helt förändrade tanken, och i hennes tal var det en stund mer "nej, jag vill bara inte, i det jag inte minns prinsessan, vilken hembiträde är högst." Hon krävde en ny frisyr, ett hårklipp i kärnan i en fylld coca. För bröllopet, som det skapades ovan, har vi redan en studie i skärningen av hennes hår, så det gick helt väldigt snabbt. Hennes mamma var å ena sidan skapad från olika och på kort tid.

Kontrollera var du ska köpa hårnålar