Naturlig vard for har

Min kusin älskar att leka med hår väldigt mycket, du kan slå det i timmar, kamma det och sätt på det. Samtidigt är hon upptagen med att ha allt som ska se perfekt ut - hon kan göra en flätad ett dussin gånger, sätta hårbågar på dem eller klämma fast dem. Jag vill verkligen ha skolarbete och komma till dem. Hennes sista roll som Princess Joker var extra kul och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. I början försvann min mamma henne med några flätor med band som var fästade på dem. Då sa den här vackra elvaåringen nej nej, och än en gång nej. Jag blir snyggare i lockigt hår ... och det började. En halvtimme förvaltning och modellering. Hon såg vacker ut som en bra drottning. Först när det händer med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. Utan att vänta med den sista har det varit nästan två timmar sedan början av komponeringen till produktionen. Oväntat ... helt förändrade hennes syn, och i hennes tal låter det lite som "Inte, jag gillar det inte, jag kommer inte ihåg något som en prinsessa, hon är väldigt mycket hennes tjej". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade håret som en fylld coca. Sedan, som jag skrev ovan, har vi redan kunskap om att bygga sitt hår, så det gick allt väldigt bra samtidigt. Hennes mamma å andra sidan var redo i tjugo minuter.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp